Fiecare lucru minunat

Notă

În cel mai rău caz dedici o oră unei piese drăguțe cu oameni bine aleși și deschiși către experiență.

În cazul bun, câștigi o perspectivă diferită asupra vieții. Fără optimism pe steroizi și drame de atenție.

Când sunt 1 milion de lucruri care contează…

HBO Go – Documentare

Soarele meu corporatist

Notă

Se uită curios către lumea care îi trece prin faţă de parcă ar vrea să afle dintr-o privire toată experienţa omului aceluia cu care intră în contact. Culmea, crede că şi poate şi decide rapid, dar mereu cu o rezervă care trebuie umplută în timp, cine eşti şi ce poate ea să facă cu tine. Fiecare replică de-a ta întâlneşte experienţa bogată de viaţă în replica ei aruncată tăios sau jugubăţ, dar niciodată plat. Lili nu este plictisitoare. Lili este izvor, este almanah, este mai curioasă ca un copil care descoperă lumea şi la fel de inocentă ca acesta. Este suflet, şi ochi, şi energie vie gata să se împrăştie în fiecare zi să nu lase neatins niciun colţ de lume umblat în mers rapid. Vrea să îţi spună tot dintr-o suflare, cum nu este omeneşte posibil, şi reuşeşte să o facă (crede ea), dar trebuie să fii agil şi mereu prezent ca să nu îţi scape munţi de informaţie eliberaţi pe secundă. Nu s-a născut încă urechea pentru gura ei, dar insistă să te provoace să ţii pasul. Şi-ţi repetă, cu ochi suspicioşi, că ori eşti tâmp, ori răuvoitor, dar cu un drag de mamă atotştiutoare şi înţelegătoare cum nu o să crezi vreodată că poate să fie după o primă vedere.

Lili crede prea puţin despre ea pentru ca ştie că tot ce are ea în tolbă este prea puţin faţă de ce ar putea să aibă. Lili crede oamenii răi sau incompatibili care i-au trecut prin viaţă şi care au lăsat urme gri. Lili nu ştie că ei au avut noroc să o cunoascăşi că nu au fost suficient de puternici ca să îi facă faţă.

Lili este dragoste şi nebunie şi primul impuls. Este zgomot şi culoare şi pace că ai mereu acolo un om pe care poţi conta. Se dăruieşte oricui i-o cere şi nu ştie ce înseamnă NU. Uită de ea şi îşi promite mereu, dar nu se ţine de cuvânt, că o sa fie mai atentă cu cine este şi cu ce are, cu cât dăruieşte şi cu cât cere înapoi. De fapt, ea nu prea cere. Aşteaptă doar. Şi îşi ţine rănile departe de ochii lumii şi şi le pansează singură fără să pretindă nimic de la cei din jur. Şi ar avea dreptul să o facă!

Lili este frumoasă şi putenică cum nici nu ştie că este şi bulgăre de veselie împachetat în arici pentru că aşa crede ea că se protejează de lume. Habar nu are că lumea o vede. Ok…doar unii, dar cei care o merită! 🙂

Unii oameni îţi intră în viaţă ca să vezi cine eşti şi ce poţi să fii! Şi, indiferent cât stau ei prezenţi, poţi să te consideri binecuvântat numai pentru că i-ai întâlnit.

Azi ne veselim!

Notă

spring lightSă ne spargem ochii de culori, ignorăm oamenii prea acri ca să se mai bucure de mărțișor, zâmbet (fie și forțat, că se prinde), a ieșit în sfârșit soarele și învățăm numai lecții bune unii de la alții!

(Revenim cu depresiile într-o zi oarecare 😉 )

Oamenii cu vise frumoase merită aprecieri și ajutor să le împlinească

Notă

Oamenii cu vise frumoase merită aprecieri și ajutor să le împlinească (citiți despre Mitica Pecheanu)

Mitica Pecheanu: pentru cei care vor sa ma sustina si ei, ii rog sa urmeze urmatorii pasi simpli:

1. accesezi linkul: http://www.experience-tour.com/tour/fourteen-peaks-challenge/applicant/889/
2. apesi pe butonul portocaliu din drepta sus „VOTE NOW!”
3. dai o adresa de email valabila
4. confirmi votul accesand linkul primit pe adresa de email.

Verifică pe ce loc se află Mitică (trebuie să ajungem măcar pe 3!)