Poate pentru ca de-aia

Standard

Poate ca nu exista rau mai mare pe lume decat sa pierzi pe cineva drag. Poate. De drame majore am fost ferita si nu am cunoscut alta durere mai profunda decat asta. Si nici cu asta, lucrurile nu si-au urmat decat un oarecare curs firesc, cu care te impaci mai usor, cu cateva derapaje serioase pe alocuri, dar cateva, cand oameni tineri si frumosi s-au dus de langa mine si ai lor si e pacat, mare pacat. In rest…ei. Aceia! Unici la momentul aparitiei si la fel ca restul la momentul plecarii.

cartiPoate ca unora nu le e dat. Poate…Poate aleg gresit. Mai degraba. Poate pun prea multa incarcatura in carcase fragile care pocnesc usor. Foarte poate…

Cica sa nu vorbesti despre pierderile tale ca se prinde toata lumea ca esti vulnerabil. Daca scrii public despre ele si mai rau. Oh, da! Ce drama! Asa, si, ce mai pierzi? Ce era mai important oricum s-a dus. Cine face pe durul si nu sufera la nicio pierdere e demult pierdut oricum.

Poate ca cel mai rau lucru pe care cineva il poate face altui om este sa ii taie aripile. Nu am ajuns inca acolo.

Cine spune ca un castel de carti nu rezista nu s-a gandit sa il construiasca pe orizontala. In fond, ce e rau cu mai putina fala si inaltime cand poti sa construiesti in loc ceva solid, cu baza puternica, unde cartie stau lipite pe toata suprafata si nu doar superficial, pe la margini? Mai discret si mai solid este, cu siguranta, mai puternic, mai ales cand toata lumea face castele frumoase in vazul lumii si fragile in bataia fiecarei respiratii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s