10 luni cu noi

Standard

10 – ne privim de parcă nu mai există în jur nimic și orice s-ar întâmpla suntem atât de cuprinși de noi încât lumea pare demnă de râs, iar oamenii din jur sunt triste umbre călătoare care nu au putut sau nu au avut șansa să descopere cum este să te ridici cu adevărat deasupra tuturor. Ești salvarea mea, sunt salvarea ta. Avem rezerve, dar și un motiv bun să riscăm. Tu. Eu.

9 – Îmi cuprinzi și îmi săruți mâinile de parcă din ele are să se nască întreaga ta fericire, iar lumea toată a fost plămădită de ele. Îmi mângâi obrajii și îmi sorbi buzele, îmi săruți fruntea și părul și îți rămân pe retină în fiecare secundă a vieții tale. Mă adori. Te las.

8 – Te privesc cum te zbuciumi să mă faci fericită, îmi veghezi somnul și îmi deschizi ziua cu fericire. Mă îmbrac în haine strălucitoare croite de tine și abia calc pământul, ca o zeiță făcând lumii favoare să coboare printre oameni simpli și să iubească un oarecare. Mă uit la mine cu mândrie. Te uiți la mine cu teamă să nu plec.

7 – Obosit în adorație îți ceri partea de iubire, iar eu, învățată să ma înfrupt zi de zi din tot ce e mai bun în doi, caut să îmi astâmpăr foamea și adorm după mese copioase de iubire generoasă. Uit de tine și de nevoia ta. Doar ești aici! Ce îți lipsește? Ia odată cu mine! Hrănește-te iubindu-mă, nu mă da jos de pe nori, nu sunt pregătită.

6 – Începi să ceri. Spun da. Îți dau și îmi lipsește primitul. Ești egoist. Ai nevoi. Nu îmi place. Nu mai sunt eu centrul atenției tale. Nevoia ta e prima. Eu sunt doar instrumentul. Eu nu mai sunt adorată. Eu nu mai simt adorația. Te privesc și îmi spun: merit mai mult, merit pe cineva care știe ce valoare am eu. Merit! Vreau! Pot?

5 – Iubit și sătul dai înapoi înzecit și vorbești de viitor. Te deschizi, speri, crezi. Iți dau și eu. Mi-e frică. Sunt nesigură. Pari alt om. Pari că ai încredere în tine. Pari că dacă vrei poți să pleci. Doamne ferește. Nu! Nu!

4 – Nicio lumânare la altarul meu. Spui „noi” în orice situație. Spui noi în fericire și spui noi în mizerie. Cine-ți dă dreptul!? De ce mă cobori cu tine!? De ce nu mă mai adori? Ba da? Păi cum? Nu-mi spune despre suferințele tale! Nu mă interesează! Tu trebuie să mă îngrijești pe mine! Tu trebuie să îmi dai. Tu nu ai voie să nu poți. Viața mea pe nori depinde de tine! Doamne, și dacă nu poți!? Îmi trebuie cineva! Cineva mai bun!

3 – Înțelegi că iubirea nu crește neudată. Dai tot ce ai din tine și pășești pe pământ crăpat de sete de bine. Te întrebi. Disper. Plângi. Plec. Te chem. Vii. Te implor. Pleci. Plângi, suferi, dar renunți. Ai înțeles. Nu sunt eu. Te chem. Încă mai vii. Mai vii. Mai vii. Nu mai vii. Știi. Poți. Pleci. Dispari.

2 – Mă trezesc neadorată. Mă trezesc fără tine. Îmi lipsești. Tu sau răsfățul!? Tu? broken heartErai slab. Sau? Răsfățul? E oricând un altul. Doar privește-mă. Oricând, oricine! Dar nu tu. Nu tu. Te chem. Nu mai vii. Suferi. Plângi. Mă privești trist. Ești aici, dar nu mă mângâi. Ai milă în ochi și gheață în pumni. Mă dori. Ești deasupra mea. Ești deasupra.

1 – Mă săruți altfel. Dar o faci. Sunt fericită. Accept orice vine de la tine. Orice. Mă ai și pleci. Râzi. Pleci. Apoi plângi. Te doare să mă ai. Mă doare să te pierd. Te iubesc. Mă urăști. Îmi dai putere. Îți provoc greață. Te privesc cu adorație. Te gândești că poți mai mult. Plâng. Vreau. Cer. Ești rece. Nu spui nimic. Nu mai dai nimic. Accept orice.

0 – Ne privim din nou. Înțelegem. O luăm de la capăt sau murim?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s