Oops, I did it again

Standard

Recunoaște că ai făcut-o și tu măcar o dată – te-ai întâlnit întâmplător (sau nu) cu cineva din trecutul tău și ți-ai dat voie (sau nici nu ți-ai dat seama cum ai ajuns acolo) să retrăiești senzații care de atunci, din vremuri de demult, înainte să devii minunea de om care ești acum (mai bun(ă), mai altfel, mai sigur(ă) de sine, mai preocupat(ă) și, cu siguranță, mult mai frumos/frumoasă 🙂 ) ți-au rămas familiare și confortabile.

Cu fapta sau cu gândul, nu te cred că nu! Dar vom vorbi astăzi de faptă, gândurile sunt oricum cu mult mai greu de controlat, nu îți trebuie acordul partenerului (fostului partener!) și nivelul de “grav” asociat cu vechi iubiți care te pipăie-n fantezie este cu siguranță mult mai mic decât urma de mușcătură de pe fund.

Fapta, dragilor, și dimineața de după sunt ceea ce așează zâmbetul pe buze sau lacrimile în ochi. Sau nici una, nici alta dacă nu ai sânge în vene și inimă în piept. Pe bune, nu ai cum să nu te gândești la asta!

La dracu’, ce a fost în capul meu! Și am zis că nu mai fac asta! Iar? Eh.

Și…plângi. Nasol! Oprește-te! Semn rău, probabil ai facut asta din dor și dorința de a reînnoda legături și te trezești singurul doritor. Gata! Cineva nou e întotdeuna mai bun! Întotdeauna! Admite că ai greșit, adună-te, apără-te de rele și suferințe și vezi-ți de viața ta că sigur poți mai mult de atât, numai că ai ales acum varianta ușoară. Nu e greu, scutură-te, minune de om care ești acum și ține-ți drumul că nu-ți priește.

La dracu’, ce a fost în capul meu! Și am zis că nu mai fac asta! Iar? Eh.

Și…râzi. Semn…mai bun, probabil ai facut asta din plictiseală, singurătate, lipsa de interes major pentru cel/cea cu care ești în prezent. Oricum, te mai gândești un pic și îți spui cum nu are să se mai repete întâmplarea. Gata! Cineva nou e întotdeuna mai bun! Întotdeauna! Până data viitoare…Și data viitoate se întâmplă ușor dacă distracția există pentru amândoi. Distracția și siguranța vieții netulburate.

Până data viitoare…Puțin probabil că viața va rămâne netulburată. Inevitabil unul din doi își va dori mai mult, mai puțin, altceva. Celălalt unu din doi va dori mereu cam la fel și așa se strică și distracția asta. Să căutăm alți foști cu care să retrăim senzații familiare și confortabile! Glumesc! Glumesc! Am stabilit deja – cineva nou e întotdeauna mai bun. Întodeauna!

Dar, când se întâmplă, se întâmplă. Nu am nimic mai deștept de spus 🙂 Ce surpriză!

Cine nu a făcut asta niciodată să ridice mâna…pentru aplauze. Și apoi să iasă la tablă să ne spună și nouă cum a reușit. Voi, ceilalți, luați de vă jurați că ultima dată a fost ultima și distrați-vă maxim data viitoare! Eu am decis. 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s